Figyeld

A videoklipet is nézd meg, a szöveggel, úgy a tuti!

2011. december 8., csütörtök

Barbi Lány magyar módra


Császár Előd és a Bestiák - Barbi Lány

Vélemény: Azért ez nem semmi! Nekünk is kell egy ilyen szám és hát kiknek is adnánk elő. Hát persze hogy a gyerekeknek. Őket biztos érdekli a szilikonos világ. Fel is fogják. Ha felnőnek tuti perverziójuk lesz. Előd annyira pucsítgat nekik. A robottáncoló nő tetszik a legjobban. Egész jól csinálja. Amúgy vicces ez az egész, de még is melyik korosztálynak ajánlanánk szívesen? - egyiknek sem. Azonban kakofónoknak melegen, kávéval ajánlom. 

Aqua

Aqua - Barbie Girl

Vélemény: Olyan világba lépünk most ami más mint a többi. Mert ez rózsaszín, minden csodás és műanyag. Bár én ezzel a színnel nem birkózom meg egykönnyen, de hát lássuk, milyen is ha benne vagyunk.
  Műmadár csipog, lófej a háttérben (ami magasabb mint a kerítés), megérkezik a csődör, aki természetesen Ken. Mit mondjak, be nem ülnék egy ilyen rózsaszín kocsiba, de ha nekem adnák rögtön küldeném festésre. Szóval megérkezik, Barbi pedig keres valamit a földön. Mikor meglátja a kopasz fejét Kennek, azonnal felkiált és intésre beugrik az autóba. A rózsacsokrát úgy feldobja, hogy az vissza sem esik. Megy a gépjármű az animált pálmaszigeten. Négyen vannak a lány kegyeiért. A kopasz nagyon elvan a volánnál, össze vissza dülöngél, a tüsihaj pedig előveszi a gitárját. Minek veszi elő egy diszkószámnál? Az agya is műanyag! Ken csillogtatja zongora tudását, a leányzó közben ledobja ruhái egy részét: "Én vagyok a barbi lány, a barbi világból, Az élet műanyag, ez fantasztikus! Fésülöm a hajam, levetkőzök mindenhol, Szerintem az élet így természetes. (srác:) Gyerünk barbi, vár a party!" - Itt is nagyon mozog Ken, lehet hogy idegi problémákkal küzd, vagy csak Barbi izgatta fel ennyire. Már nem bírja tovább, meglesi! A lány nem reagál, ezért a fiú elhívja bulizni. Őt sem tudom miért zongorázik, hiszen a diszkógép majd megold mindent. Kezdődik a refrén. Megragadják az alkalmat és bemutatják a csapat tagjait. Tehát ott van Barbi, a kopasz búrájú Ken, Szőke "nem csak a fején" tüsifej, nem utolsó sorban pedig a szerencsétlen flótás, amihez a labdát is hozzávágják. 
  Következő dalszakban a lány már fürdik. Keféje gigászi méretű, azonban a másik kezében van egy egészen furcsa és vastag tárgy, rázza is. Ugye nem az amire gondolok? - remélem nem, de ha igen egészségére. Telefonál csődörével, aki éppen fényezi a búráját. Elképesztő! "Én vagyok egy szőke didkós lány, képzelt világban. Ruha föl, ez szűk, így csajszis (srác:) Igen, te vagy a csajom, rock and roll, csillogj rózsaszínben, Csókolj meg és érints meg a bugyogómon. ..." - De várjunk már: nem is szőke ez a csaj! Még csak nem is didkós! A telefon beszélgetésnek meg túl sok értelme nincs. Amit Ken mond az fergeteges. Megszaladt a szája rendesen! Az utcsó mondatban elvetette a sulykot!
  A lány belekezd nagy monológjába, közben Én kicsi vízi-pónimat olvassa. Dauerolják is ... na hát ha szőke lesz: ... Nem! ugyan az a fekete haja maradt!! de legalább melíroztak volna neki egyet, vagy parókázták volna. Monológ: " Ha meggyőz, akkor játszhat, ha azt mondja: Csak a tiéd leszek!" - Ken te tudod mi leszel: Paapucs! Igen, a tengeri paripa mellé mehetne papucssálatkának! A kövi jelenetben kilép a házból, a műkutyát etetni, akit egy óvatlan pillanatban megüt jól irányzott taslival. Csodálkozik rajta miért dőlt el?! - buta liba! A kocsi hátuljában pedig pengeti a dallamokat a tüsihajú, de nem is lehet hallani a dobgéptől. Jaj de észkombájn ez is. Talán Kopasz Ken a legokosabb mind közül. Azért elég életveszélyes helyen ülnek ott hátul tüsihaj és a szerencsétlen flótás. Ilyen sebességnél igaziból már kizuhantak volna. Menjünk tovább oda, ahol a kopasz kortyolgatja az üres üvegét. Ő sem komplett! 
  Barbi a lovával játszani kezd. Teljes díszszelésben (zsokéruhában) megy ki a kertbe. Most látom, mozog is ez a ló, de mutáns lehet mert magasabb mint az a kerítés. A lány még palloson is van, ez az igazi csodaló! A paripát mi jogon fogdossa, mikor nem is az ő kertjében van! "Győzzön meg hogy járjunk, hogy beszéljek, Tegyenek meg mindent kérem. Én is úgy viselkedek mint egy sztár, könyörgök térden állva." - Erre megint odaállít a kopasz és beszólogat: "Gyere ugorj be didkós barátnőm, tegyünk meg még egyszer (a kört). Belecsapunk most a városba, hülyéskedünk, és megyünk party!"(csaj:) "Ha meggyőz, akkor játszhat, ha azt mondja: Csak a tiéd leszek!" - A klipben közben ruhában fürdik Ken, de ugyanakkor a kocsiban is ül. Furcsa az összevágás, bár jól van na, humorosra akarták. Az is egyébként szerintem. Mind egy, tehát az a lényeg hogy a kocsiban van és várja ezt a tökkelütött Barbi lányt, aki mondja hogy ájájájé. Azt jelenti hogy kéreti magát. Nem!, azért nem megy mert nem hallja a fülesétől. Húú...de durvaa!
  Na, végre eljött a nap fénypontja. Party náluk a kertben. Elég stílusos a berendezés. Eljött a két barátjuk: tüsi és flótás, továbbá eljött az Alfa holdbázis parancsnoknője, valamint programozó haverja csodás skót mintás szerelésében. Ugye micsoda bulit rittyentettek ide?! Most már dobol a tüsi, a másik meg ellopta a gitárját. Minek játszanak a hangszereken már megint, mikor diszkó parti van! Valaki világosítsa már őket fel könyörgöm. Körtánc az ínyenceknek. 2:52-nél figyeljünk oda nagyon ... hopp! Leszakad Barbi keze! Szegény, de Kennek tetszik a dolog. Úgy szagolgatja mint ha valami hús lenne! Utána azzal integet, bohóckodik és löki újra meg újra hogy menjen Barbi partyzni. De hát most hol a jó életben vagytok?! Minek hívod, mikor már ott van, vagytok? - visszarakta a ketét, jól van. Már megijedtem! " Annyira boldog vagyok! (srác:) Nos Barbi, mi még csak most lendülünk bele!! (csaj:) Szeretlek Ken." - ajajj, érzem hogy az élet nagy dolgai a hálószobában dőlnek el. Csodálom hogy ennyi hülyeség után nem fáradtak el.
Barbi Lány
  Abba gondoljunk bele, leszakad Barbi testrésze az aktus során. Az az igazi ciki kategória. Fantáziálgassunk. Oké a keze az nem nagy szám., de a lába? Vagy a feje? - Nee! Legalább szét lehet szedni. Ha Ken úgy dönt elviszi Barbit fej nélkül a partiba, addig sem dumál a csaj és a lényeg is ott van a hóna alatt. Let's go party (gyerünk party).     

Ismertetés:
  • Az Aqua együttes 1994-ben alakult meg Dániában. Tehát egy dán dance-pop bandáról van szó, ami első névként a Joyspeed nevet viselte, majd 1997-ben lett a mai neve. Leghíresebb számuk ez, amivel több díjat is bezsebeltek. 
  • Tagjai között egy énekesnő és három úriember található: Lene Grawford Nystrøm, René Dif, Søren Rasted, Claus Norreen. 2001-ig működött a közös munka. Felbomlott a zenekar, Lene (énekesnő) és Søren szerelmét követően. Azonban 6 év után visszatértek (2007), turnét hirdettek, de csak Dániában. Itt újabb zenei anyagokat mutattak be a közönségnek. A siker akkora volt, hogy kiadtak egy Greate's Hits válogatást. 
  • További jelentősebb számok: My Oh My, Turn Back Time.