Figyeld

A videoklipet is nézd meg, a szöveggel, úgy a tuti!

2012. április 19., csütörtök

Kiszel Tünde


Kiszel Tünde, Gerencsér Tamás - Égtem

Vélemény:
   Bámulatos alakítás, lenyűgöző hang és szöveg, de biztos így van ez? Megtudjuk e páratlan párostól. Ugyan is ez a két hölgy (akarom mondani) hölgy és úr, igazán kitett magáért. Kukkantsunk bele:
   Kezdődik a klip. Mindenki néma csend, forr a levegő. Fehér háttér, szórtan egy kanapé rajzolódik ki. Stílusosan, csak úgy a miheztartás végett beúszik hogy sztereó hangzás... és lássuk hát...
Mi ez az ó borzadály, szörnyűség kérem szépen! Ráadásul mint ha lassított felvételben énekelnének!! Bennük van az X! A xszar! Utánanéztem és ez egy szerelmi csalódás hozománya (a szám) és hogy ne legyen még ennél is gázabb a helyzet, mindketten ugyanabban a Férfiban csalódtak. Hú mamám! Akkor az egyik nagyon hormonzavaros!! 0:50-től pedig elérkezik a katarzis. Kérek minden jelenlevőt hogy a poharakat és egyéb törékeny értéktárgyakat, távolítsák el a szobából! de a legjobb ha a megyéből. 1:02-nél ki ez a fazon? Olyan ismerős. Ő sem tudja hova rakni ezt a szirén hangot. 1:32, magyar hon első celeb űrhajósát láthatjuk (aki igazából nem is volt az űrbe, csak a sztratoszférába. Kvázi nem is űrhajós). Hát gyönyörű képsorok, mit ne mondjak. Egyedül 1:49-nél vidultam fel, de ott is megláttam azt a fura fejet. Áá, nem bírom! Madarat lehetne riasztani a hangjávaal!! 
   Vége. Tényleg vége van? Nem is hiszem el! Megmenekültem és mindenki más aki bekapcsolódott ebbe a hallgatásba. A szöveget nem firtatnám, csak annyiban hogy ugyan azt éneklik untalan. Nézik azt a Képet, NÉÉZIK! bármi áron meg akarják ezt veled értetni. Na meg azt hogy nem fáj a csalódás. Jó jó, így biztos megértem. Még egyszer ne hallgasd meg! (saját érdekedben).            

Ismertetés:
  • Kiszel Tünde ismert média és celeb személyiség. Manapság botrányairól híres, de mindig így volt ez? és ki ez a Gerencsér úr? 
  • Tünde Budapesten született 1959-ben (bár ezt bőszen tagadja és bevallom nem tudom hogy ez az információ igaz e). Bugyuta dolgai ellenére, érettségizett személy, azonban ez nem határoz meg semmit. Iskola elvégzése után felfedezte magának a Tutti Frutti nevű vetkőzős nagy RTL-es (német) tv műsor. Itt többnyire kiélhet gazdag öreg papák "fényezték a bohócot" televízión onnan és túl egyaránt. Tünde, mint az egzotikus hónaljkutyát nem kímélő táncos, mint ha a legtermészetesebb lenne, hanyatlott jobbra balra a színpadon. Ám lám bejött a zsuga ezért neki. 
  • Visszajött hazájába, dús keblét tartó kombinéban tele sok szép márkával, de nem volt rest. A kapva kapott hírnével újságírónak szegődött 1993-ban. Azóta is a MÚOSZ tagja. A Magyar Újságírók Országos szövetsége. Ez már döfi! Írt egyéb iránt a Reform, Népszava, Esti Hírlap, Kiskegyed lapjaira. Manapság sokat celebeskedik, bugyogókat gyűjt. Esik, kel, fetreng és lányával pózolgat naptárakon. Polgári foglalkozásában azonban még mindig a Sikeres nők című lap főmunkatársa. 
  • Hobbija a "mindenféle" hírességekkel való pózolás. 
  • Gerencsér úr hobbija pedig a homokozás és a kedvenc filmje A fiúk a klubból című sorozat. Így hát értitek mire gondolok. Annyit tudni még róla hogy a marhaságokat nem szégyenló frizbi sóban verekedett Magyarország fekete gyöngyszemével, Fekete Pákóval.           

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése