Figyeld

A videoklipet is nézd meg, a szöveggel, úgy a tuti!

2012. április 13., péntek

Geo De Silva


  
Geo De Silva - Do It Like A Truck

Vélemény:

   Forró nyárban táncoló és ugráló hölgyek látványa igazán szívderítő. Ez jelenik meg a következő klipben. A sárga homok, továbbá mind ezen szépség megbabonázta énekesünket is. Lássuk a klipet:  
   Itt a kamion amiről a cím is szól. Laza csönd, majd hangrobbanás után megmondja a tutit az énekes: "Oh rendben, Kaptunk éneket két éjszakára, Kapunk partit két éjszakára, Kaptam egy új dalt is, Bemutatom hát ezt neked, Uh nagyon jó, Így van, Olyan mint a teherautóm!"- Az, ha még nem vetted volna észre, ráadásul rózsaszínre festetted ki! Na meg ennyire nem rossz az út hogy dülöngélned keljen! 0:09-nél már javul a helyzet és bulizi a nép, de nem is akárkik. Hiszen egy közúti ellenőrzés során felcsíptek az igazolni szolgáló rendőrt. Akik önkívületi állapotban hajtanak a tengerpart felé. Közben megy a fenékrázás. Azt a négert nem is láttam ott hátul. 0:14-nél azonban eltűnik mindeni az énekest kivéve meg hátul a keverő emberkét, aztán visszatérnek.
   Kék diszkógömb, hangrobbanás, időutazás a kék tenger felé. Ott vagyunk. Tetszik ez a strand! - Előtte azonban belecsöppenünk a kalandos utazás rejtelmeibe. Az országúton két iskolás leányzó tűnik fel. A képek alapján viszont ők valami öhöm ..."mások". Ó, befut a kamion. Énekli még mindig zenészünk hogy jó a kamionja. A lemezlovasa meg addig ott zötykölődik hátul a raktérben. A csajoknak ordít a hangosba, de ők keresztbe a láb és rá sem hederítenek. (a kutya jópofa abban a sapiban) 0:37 homok szem került a gépezetbe! Ki ez a fazon?! Nem igazán fűti fel őket ez a sok szép lány. Hát aztán mindenki rázendít a szövegre. Elégé furcsák ezek a mozdulatok. Ez a szuaéli törzs párzását imitáló tánca. Az országúti lányok is rákezdtek, de a sofőr nem magához, hanem hátra küldi őket. Ott már várja őket... álljunk meg! Ő maga?! Hihetetlen! Akkor ki vezet?? Buksí! nee! - de de, mivel a bulihuligán ott tombol hátul, így buksin a sor. Azt sem értem hogy ugye felhívta ezt a két csajt: addig hova tűnnek a többiek? Csoportos pisilésre mentek biztos. Ez egyébként folyamatos. Mindig megjelennek majd eltűnnek és így tovább. A következőkben ismét ott van Furkó rendőr és a csokilány. Van itt kofferrázás! 1:03-nál az van a pólójára írva hogy Lemon Jack 10. Mire gondolhat ezzel?
  Tovább hallgatva a szöveget, instrukciókat is kapunk: "Ha tetszik ez a party, Mindenki be a házba, Tegye fel a kezét és mondja Jee!" - Erre mindenki úgy felpörög, mintha a búgócsiga felhúzva. 1:13-nál azért a méreti különbségek látszanak. "Majd amikor aszt mondod, Jó érzés mikor mondod, Jó a je és jó a verdám!" - "Mindenki a helyén, Ahogy kell, Nem úgy mint a teherautóm, (újra)" - Jó hogy nincs itt, mert elvileg TE vezeted el ide! Menjél vissza és hozd el ahol hagytad!
   Egy turbékoló párhoz érnek, akik persze nem máshol pajzánkodnának, mint az út szélén. 1:27-nél mi a jó istent csinálnak? Főleg a lánytól érdekes a "libidó-lóga" mozdulat. Azért az is jó lett volna ha nem ganéjozzák   szét a szalmát! 2:00-nél találkoznak egy lerobbant autójú titkárnővel aki hát szintén lóbálja ami nincs neki. De ez valami jelzés? Lehet hogy a románoknál így mutatják mikor bulizni akarnak. A történet következő része a rendőrről szól. Tréfásabb a becserkészése mint gondoltam. A rend őre egy motoros sérültnél helyszínel, hívja a nővérkét. A motoros próbál lábadozni, erre a nővér visszalöki. Nem is foglalkoznak vele, inkább csókot nyomnak egymás szájába. A következő képsorok viszont elképesztőek. Szerintem mikor megjön a teherautó mindenkit megbabonáz és ez a libidórázást csinálja. El volt törve a lába a motorosnak, de most már semmi baja. Aztán leáll a motor és mindenki fut. Ennyi embert nem is szedtek fel?! "Olyan fantasztikusak ők mint én, Köszönöm Románia!" - Az biztos hogy jól elvannak. Azért van ez a fehér fény a végén, mert jött egy cunami és mindenkit elvitt. Ha ilyen jó csajok vannak, én megyek. Tegyen mindenki így.                

 Ismertetés:
  • Geo De Silva foglalkozását tekintve MC, DJ, amerika, spanyol vér meg minden ... de hagyjuk a dumát. Fenegyerekünk ugyanis spanyolos nevével ellentétben román. Bezony! Temesváron született, Constantin Georghe néven. Énekes és színpadi showmanként vált ismerté, ám ez előtt vállalkozó volt. 
  • 1994-ben kezdte meg DJ-s karrierjét, a Temesvár melletti klubokban. Majd felvitte a dolgát és már is a román tengerpart üdvöskéje lett. Később az egyik ilyen hely vezető művészszervezője lett. 
  • 2002-2003-ban visszatért temesvári diszkóihoz, közben járta a környező országokat is. 2004-ben funky DJ lett. 
  • 2007 szólóalbummal jelent meg a piacon, amivel turnézott Görögországban, Egyesült Királyságban, Izrael, Brazília, Oroszország, Szingapur, Haiti s a többi. Ez a szám kislemez formájában megtalálható (hozzáteszem a klip tetszetősebb) Do you like a Truck. 
  • 2010 nyarán a Mykons albumával mutatta meg magát. Miközben már egy diszkó vezetőjeként tetszelgett.        

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése