Figyeld

A videoklipet is nézd meg, a szöveggel, úgy a tuti!

2012. április 14., szombat

Police Brothers


Police Brothers - Béla

Vélemény:

   A három tesó ismét feltűnik a színen, persze 1996-ról beszélünk. Klip nem lett forgatva a számhoz, nem is beszélve a ... na de hallgassuk a "bolondos" dallamokat.
   Beindult a diszkógép. Fél óráig egy ritmus és feszült várakozás övez minket. Erre kapunk egy: "Bumbina héj"-t. Mi a fene az a bambina hej? Rákerestem hogy mit jelent = Baba. Tehát bébi, ami annyit tesz Csajszik hej! Ez után egy retardált fazon kezd el bemutatkozni. Ő maga Béla, akinek a felesége Léna. Ahogy hallom az ipse belerokkant a családi életbe, de legalább az anyósa néma. Értem már hogy ez a szám miért ilyen hosszú. Tele van nyomva idétlen diszkóval és "bambinázással"! Azt is megtudjuk a következőkben hogy ez a toprongy szereti a focit és a nap rá süt amikor kint vannak a Népstadionban (Puskás Ferenc Sportstadion). El tudom képzelni: kimennek a Gézuval a meccsre és jön a nap a stadion fölött bevillan és "Fény, Gézu fééhény!" - "Kimegyünk a meccsre (nappal), Miénk lesz az este" - ajaj, tehát Gézu mint jó asszony... ám ne gondoljunk rosszra, történik ilyen már manapság, minden elfogadott. 
   Ezután egy féktelen Nananázásba kezdenek a skacok. Gyanítom pár sörös palackot felrúgtak közben, a szotyi mag meg csak úgy pörög le az előttük ülő nyakába. ... 1:57 ...2:52 ... 3:09 ... Két perce már csak nanáznak! Remélem egyszer abbahagyják végre! Beleőrülök! ...
   Végre, most mi jövünk! De mit énekeljek bezze? Azt hogy Magyarország? Hogy jön ez ide? Hát jó... Ezt magyar hon új diktátora mondja! Igen uram, én menni harcba. Ez kell a magyar focinak hogy kijussunk a VB-re! Azt a hát százát! 
   Megint itt ez a Béla! "Hát menj már innen, olyan jót tombolunk ne zavarj már! Béla!! Ajj, Ennek a bulinak is Lőttek!! Többet sem hívom el ezt az idiótát!
A számról annyit, ez gyanítom hogy görbe tükör lenne a diszkózenészek felé. Ugyanakkor ez nagyon unalmas lett. A poénok a favicc határát súrolják és most nem masiniszta ruhában sípolva dülöngélnek a színpadon, hanem zsaru szerkóban osztják az észt. Azonban meg is kell védenem őket. Bulizenekarnak tökéletesek. 20 rugóért egy lagziba.   

Ismertetés:
  • A rendőr tesók 1996-ban alakultak meg, mint pop-diszko zenekar. Azonban ez előtt is történt egy s más az életükben. Ugyan is eme három zenész már egyszer befutott egy bizonyos Bakter Brothers néven. Nem fogja senki kitalálni (...tévedtem!), a vonatokról és a csajozásról regéltek. 
  • Szó mi szó 1993 nagy médiafordító volt és ebben az időben bizony sok ilyen bohózatot nem kímélő dalokat kapott a tisztelt publikum. Miután a bakterház kapuja bezárt, új utat kellett kinéznie énekeseinknek (Lacinak, Misinek és Tibinek) ha nem akartak csórók maradni. Az előző BB együttesükön felbuzdulva a lángészek, kitalálták hogy mi lenne ha rendőröknek állnának és úgy zenélnének. "Jóóhó! - mondták a többiek beleegyezően. 
  • Meg is jelent első PB nagylemezük, a Disco 07, ami fantasztikusan nagy ... bukás lett! Itt meg is állapodtak abban, hogy leteszik a gumibotot.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése