Figyeld

A videoklipet is nézd meg, a szöveggel, úgy a tuti!

2011. július 6., szerda

666

666 - Paradoxx

 Vélemény: A szám nem tartalmaz túl sok szöveget. Ami benne van, az is egyszerű. Vamos (mi, lehet gyerünk is), que pasa paradox (múló paradox), meg valami techno szövegelés. Tehát egész szám alatt ez megy. Inkább a tuc-tucra mentek rá. Az egész szám egy paradox jelenség. Három és fél perces, de az ember feje egy kicsit dobog utánna. Nézzük a klipet. Egy öreg csókával indítunk, aki úgy néz ki mint Nostredamus és csontokkal játszik ami befolyásolja a szereplőket. Merő véletlenségből '66 november (6.) 6. án játszódik a történet 6 órakkor, hajnalban Havannában. Ahol az együttes frontembere a soffőr, aki utasait viszi egy paradox utazásra. A soffőrünk elmondja a vele utazóknak százszor, hogy ez paradox. Láthatóan őket ez hidegen hagyja és bámészkodnak. Azán az öreg gondol egyet, majd előtűnik egy csókos szájú dagi, kopasz fazon, meg egy kezetlen élő próbababa. Hát ez elég gáz. Gondolja a hátul utazó utas, még a szeme sem rebben ettől. Mennek tovább. A soffőr tovább magyarázza a "paradox szitut". Az öreg most még rosszabb rontást eszel ki nekik,de mit is... útszéli örömlányokat rak nekik az útra. Na már most miért rossz ez azt nem tudom. Aztán rájöttem hogy a kocsivezető maga az ördög. a szarvak miatt. Még ez is. Ezután a zene olyan fordulatot vesz, hogy az elképesztő. Megjelennek a klip szereplői, csókos kopikánk is, akinek a száján már megalvadt a vér és kér még. Az idős varázsló is tovább játszik. Ismeretlenek is feltünnek. Például egy szalmaember, rasztás hajú figura, kemény! Soffőrünk pedig nótorikusan keresi a kamerát, meg is találja a 2:32 nél. Aztán hét órakkor megtörténik amire vártunk, irányíthatatlan jármű és jön minden rémség és...és... barátkoznak. Ezt hatkor senki nem gondolta volna. Na ez a Paradox apukám! 

Együttes ismertetése:
  • Az csapatot a német Thomas Detert és Mike Griesheimer hozta létre. House és Europai Techno zenét játszanak. Dalszövegeik gyakrabban spanyol és angol, kevésbé német, itt inkább a gótikus horror dominált. Többnyire csak pár számot ismernek töllük. 
  • Legismertebb albumaik: Hellraiser, Paradoxx.
  • Sikerek: Németország, Ausztria: Négy számuk is felkerült a chart hits (top) közé: Alarma, Diablo, Amokk (spanyol nyelvűek), Supa-dupa fly (angol nyelvű). Franciaország: Top 10. és háromszoros Gold díj, egy Platinum Award. Dánia Top 5. és hatszoros Gold-egy Platinum Award. Euro chart: Top 30., de számos országban játszották. EU-n kívűl: Dél-Korea kétszeres Platina lett a Paradoxx című album. Single Sales díj kétszer (1998, 1999): Paradoxx album Kanadában. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése