Figyeld

A videoklipet is nézd meg, a szöveggel, úgy a tuti!

2011. július 17., vasárnap

David Hasselhoff

David Husselhoff - Hooked on a feeling

Vélemény: Ez egy figyelemre méltó szám, pörgős is, a szinész egy ismert médiamájer. De van vele valami gond. Gondolkoztam hallottam e már valahol? Merő véletlenségből találtam eredeti verziót. Lebuktál komám! Ezt majd a végén.
A zene rágyúr erre az ooga chaaka-s őrületre. Hallomásra olyan hívogató a szövege. Azt hittem farsabb lesz a hangja "Májkül"-nek. Jó kis stúdiómunka csodákat tesz. Lágy tucctucc azért alatta. Mikor azonban megnézi valaki a klipet is hozzá, kacaghat kicsit. Tudnillik ez egy szerelmes szám, és hát ez a klip nagyon nem azt tükrözi. A hangon kívül, nőt a távolban sem lehet látni itt. Ha csak nem gerjed a kis-angyal lányokra! Elindítom: Jézusom mi ez?-egy forgó kocka, benne táncoló medve (jobban mozog mint David, he he!), ugató kutya. Majd megérkezik maga az énekesek gyöngye, lehengerlő eleganciával. Várjunk csak! Hol áll ez?-ja hogy az egy háttérkép, bocs. Buli az van, de nem erre! Kemény ez az eszkimó szerelés. Mindenre rá lehet venni ezt a bohócot. Nézzétek mi az az úszószemüveg rajta. Meg később az a szánkó? és honnan csúszik ez a szerencsétlen le ... a Himalájáról? Jól látom: 0:30-nál kiugrik a tortából?, a mögévetített bulin? Ez mi? Később jön ezzel az "erdész-jancsis" öltözetével, tolla is van. Ott a túlméretezett tacskó és angyalok, Davidot meg beszippantja valami örvény. Hú! Ugróverseny a helyi benszülöttekkel. Ráadásul már kettőt is látok belőlle, aki szintén ugrál. Oké, itt is az egyik háttér. Ezt nem hiszem el! Ott a kocka a kezében. Ahol saját magát tartja, miközben énekel. Duplikálja! A közepe lyukas a kockának. Most mondjátok meg mit akartak ezzel a klippel? Például hol, mivel megy?-mert azt látom hogy száguld a völgyben egy semmivel. Repül is. Ezt nevezem. Feldobta magának a kockákat. Vége a háttérnek végre. A hajó orrában tombol, hideg hegyes táj fényében. Csak úgy lazán börkapciban. Ó, ez nem igaz! Megint mögévetített kép lesz. Mit csinál azon a motoron? olyan mint ha az öreg Bathman lenne. Majd repül, és repül, repül, közben bukfenc, lehetetlen pozitúrák. Eszkimó szerkóban is visszaköszön, de az a tánc amit levág és utánna a buliban is kán-kánozik. Tájkép, újra ő lándzsával és törzsi fittyfenével. Jaj de megint beszáll a képbe saját maga. Figyeljétek a tollát. Eszméletlen hogy csak úgy fityeg a semmiben. Több percig. 3:04-nél mikor bedobnak neki egy halat, az a kemény. (Ki volt az az elmés.) Bekapja! úgy van hülyegyerek! Cséphadaró-David is berepül, beszáguld a motoros is ... Hopáá! és ez mi a túró lenne?? I.T. megint eltévedt. Májkül mondjad már neki hogy telefonáljon haza! Ja...te most bugizol! jóvanjóvan, én kérek elnézést. Mutatja hogy "na na!" Valószínűleg ez azt jelzi hogy: "ne csináljátok utánnam balfékek". Ki lehetett a rendező? Nehogy azt mod hogy te voltál Dévid! umm, tudhattam volna. Huga, csak a huga, csak a huga!      
Nézzük kit is találtam: Blue Swede - Hooked On A Feeling (http://www.youtube.com/watch?v=Pf-MAiUkO-o&feature=related). Úristen: most melyik koppintotta melyiket? Totális téboly! Itt a következő: Jonathan King Hooked On A Feeling 1971-ből (http://www.youtube.com/watch?v=vNLo7OzNd_Q&feature=related). Na ez már csak az eredeti lesz. És tudjátok mit ... nem az lett! Talán ez már az 69-ből: 
B.J. Thomas Hooked On A Feeling. Ebből nem linkelek mert koncertfelvételek vannak. Nem tudtam választani ezért hagytam. Ki a fene tudta hogy ezt a számot elénekelték nyócázharminchárman! Ráadásul sikereik is vannak vele. Ezen a képen nagyon Homo-gén! szarkértőink eldöntik.  

Ismertetés: 
  • Baltimore, 1952. július 17.-én született. Sorozatai álltal vált ismerté, mint a Knight Rider és a Baywatch. Debütált zenei dal és szövegíróként is. Utóbbi főleg germán földeken: Németország, Ausztria. A sorozatok után tehát felcsapott zenésznek. Első dobásai 1985-ig vezetnek vissza ahol kiadta első lemezét. Bizony, a szinészet mellett még ezt is csinálta. Bár ez a szám már későbbi terméke. Night Rocker című albumával debütált. Sikere elenyésző volt a 89-ben kiadott, berlini fal leomlását követően elkészítette Looking for Freedom című albumához. A dalt Németországban már-már himnuszként játszották és az album arany és tripla platina lett. Három hónapig a toplisták élén sikerült maradnia.Majd több kevesebb siker az albumokkal és jött a Hooked on a feeling. Ami még felhozta David-ot. Mostanában alkoholproblémáival küzd és zsűrizik.
  • Jelentősebb albumok: Looking for Freedom 1989, Crazy for You 1990, Hooked On a Feeling 1997.
  • Sikerei: Több hétig slágerlistán volt a Német top-ban a Looking for Freedom számmal. Több dalát is millióan nézték meg az internet számos bugyrában. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése