Figyeld

A videoklipet is nézd meg, a szöveggel, úgy a tuti!

2011. július 6., szerda

Ámokfutók



 Ámokfutók - Szomorú szamuráj
 Vélemény: Hu szöveg igazán kemény, nem csoda ez a szinti-pop. Valószínűleg ezt a műfajt csak ő maga tudná meghatározni. Nagyon belekezdtem ezzel a magyarokba, lássuk.Kozsó atya olyan szöveget írt hogy az csak na. Nem értek semmit, de a mahara hehere az megmaradt a fejemben. Többször is meghallgattam azért a többi szöveget is és rájöttem hogy így rosszabb, mert értem is. 
Ki kell vennem ezt a zseniális rímet: "Hol volt, hol nem volt: élt egy szamuráj! Igazi mesemondó nagy király! Nagy az, aki nagy, aki kicsi, az kicsi! Hiszi a piszi, aki elhiszi! Fantasztikus. Nem bírom ki hogy a mahaheréset felrakjam: "Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei! Na, így jobb...tudomtudom. Szóval a Kózsó atya elmondta áldásait, jönnek a csajok. Akik kiabálnak, álltalában neki. Itt például hogy imádják. Ha értenék a szövegelését, biztos tovább álnának. Szomorú szamuráj, de ebben a számban miért szomorú? Vannak csajai, kényeztetik is, imádják, szamuráj is. Klippeljünk: Rajtállásban látható egy békés utcakép, ahol az emberek nyugodtan sétálgatnak, majd megjelenik... egy szamuráj! és jön a zene vele. Két kardja is van, mert kemény. Kicsit későn észlel hogy zöld van. Majd a szép szőke lány tölti be a teret. Aztán jön Kozsomuráj, lenyűgöző szövegparádéjával. A hölgy pedig szüntelen kívánja a szamurájt. Kozsomuráj énekelve mesél a szamurájról, a többiek pedig inkább isznak. A kocsmába pedig megérkezik a szamuráj, akit a csaján kívül, mindenki magasról letoj. Utoljára pedig együtt énekelnek egyet. A murájra pedig a végén rádudálnak, mert még mindig ott áll ahonnan elindult. Hihetetlen ez a szám.


 Együttes ismertetése:
  • Könnyűzenei együttes, gyakorlatilag Kozsó egyszemélyes együttese. 1994-ben alakult. Az állítólag kigyúrt, tincses énekest igazi kultusz övezte, de talán még most is. Saját kiadóját is megalakította. Több igazi kakijelölt sztár és sztárcsapat volt a gépezet végterméke. Mindig táncos, énekes, pózolós hölgyekkel van körülvéve. Fellépett csapatával  Captian Jack, Mr President, Yakida, Mo-Do, N Sync, Ice MC és LaBouche társaságában is. Műfaj: szinti-pop, club/dance, ebben nyomul. Ezen a képen olyan mint Jézus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése