Figyeld

A videoklipet is nézd meg, a szöveggel, úgy a tuti!

2011. július 20., szerda

The Crystal Method

 
The Crystal Method - Knight Rider 
Vélemény: Kapcsolódva az előzőhöz, folytatvám talán írhatom: "mindenki Májkül-éről" szól ez az bejegyzés. Kétségtelen a sorozat nagy sikere ösztönzött embereket, főleg ezeket a Dj-ket arra hogy feldolgozzák ragyogó főcímzenéjét. Talán a leghíresebb, ez, ami a vivá-n is ment. Ne tévesszen meg senkit a kiírás, ez Metod zene! Csak ez a Junkez gyerek annyira májer volt hogy koppintotta. Egész jól kezdődik, de ahogy folytatódik ... eléggé eltúlozták ez a diszkós cuccot. A szám többször is bevágja a hangokat. Szeritem tök ugyan az mint az eredeti szám, persze ennek ez is a lényege, de még is, nem sok munka lehetett vele. Ám lehet hogy csak én becsülöm le a doktorandusz Dj-ket. Klipje is van. Beindul a csodajárgány. Feléled '96-ban újra. Májkül berakja a kazit és már szállhat is a gép. De állj! Kitt, ha te egy szuper autó vagy?, észrevehetted volna ... hogy az a kócoshajú Májkel már ott ül benned! Remek, a következő képen már tényleg nincs ott. Utánna országúti száguldás és megint ott van a főhős. Nem értem ezt a dolgot. Más nem ülhetett a kocsiban, mert ugyan is csak Májkül Nájt tudja Kitt-et vezetni. Akkor csak a kocsi az aki megveszekedve keresi gazdáját. Egész éjszak keresi a kis hülye ... pedig benne ül! Ezt jól "megcsinálták"! Aztán itt versenyre kel a rendőrökkel is, mert azt úgy illik. Meg kell alázni a zsernyákokat. A filmből is látunk jeleneteket. Micsoda farolás és a legyőzhetetlen Turbo Boost is itt van. Észveszejtő 130 km/órás sebesség, közel a végtelenhez, huhúú. 1:28-nál miért van letakarva Bonnie szeme? Nem hiszem hogy megharagudott volna azért hogy ott az arca. Végül is több éven keresztül láthatták. 1:32-nél ez a nőszimulátor tetszik nagyon. Ezen ha még dolgoztak volna egy kicsit Kovi biztos ráugrott volna. 2:36-nál még beépített nintendó játékot is láthatunk ... ja, nem. Az Kitt észlelő rendszere. Kicsit már így a végére kezd egyhangúvá válni. Még jó hogy ez a kilip van, mert ha az nincs, tuti 3:18 perc hiába veszett az életemből. 2:42-nél Kitt helyesen kiírja hogy ütközés. A végére már totál ferkavarodik a zene, bepörög! Kiderül: hogy az a hülye kocsi még mindig a gazdáját keresi. Azt tudtátok hogy Ki Kitt magyarhangja? ... hát Terry Black! háhá. Ezzel azért nem fejezném be. A duo egyik híresebb zenéjét is iderakom:::
     
The Crystal Method - Blood Rave
Ismertetés:
  • 1993-ban alakult LosAngelesben. Elektronikus zenei duoként Ken Jordan és Scott Kirkland. Több Tv-s, reklám, játékban megjelenik zenéjük. A legkelendőbb album a Vegas volt, platinalemez 2007-ben. Mindketten DJ-ként kezték. 
  • Fontosabb albumok: Vegas (1996), Tweekend (1999), Legion Of Boom (2004), Divided by Night (2009).
  • Sikerek: A Vegas album felkerult az amerikai Billboard 200-ba. Filmek zenei aláfestésében is nagy szerepet vállaltak: Mortal Kombat (több Kombat filmzene), Mátrix. Játékok és reklámok szerepelnek még a listán.
  • Mellékesen ezek a Diszkósok, miért vannak AC/DC-s pólóban? Én semmi metált nem érzek a zenéjükben. Lehet hogy a pénz a Dj pultból jön, de a szívük a Rock-é! Nevük is: A kristály módszer. Húú, most olyat kapok hogy belilul a fejem.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése