Figyeld

A videoklipet is nézd meg, a szöveggel, úgy a tuti!

2011. július 27., szerda

R-Stone


R-Stone - Egy kis sziget
Vélemény: Kijött a gyárból egy újabb tini énekes. Lássuk hogyan sikerült neki ebben az igen csak túlzsúfolt légkörben helyet kapnia. Eleve R-stone = R-kő. Így igen!, legyél erős, bár több száma sem árulkodik hogy ő vérmes lenne valahol is. A srác még csak nem is izmos. De akkor hol van itt a "kő"? A névből sem derül ki semmi. Az "R-" pedig szintén. Dobrai Zolt- ez nem igazán passzol. Ettől még lehet jó. Nézzük is meg a klipet, vele pedig a szöveget. Diszkós ritmusokkal kezdünk. Egy virtuálisan megrajzolt sziget bújik ki a felhők alol. A víz olyan mint a szélvédőmosó-folyadék! Besuhan az énekes vagányan egy szőke cicával, repülő szőnyegen - Váó. Körülnéznek hol lehet a legjobb parkolóhely. Mikor énekel már? 0:29-nél teszi ezt meg. Ez igen: a srácnak nagyon karcos a hangja. Nagyanyám repett fazékja is jobb hangot ad. A hangerő sem az igazi. Az anyja meg nem öltöztette fel rendesen, mert a trikót kívülre vette fel! A szöveghez pedig csak annyit bírok szolni, hogy az oviban a gyerekek jobbat írnak. "Veled megyek ez nem vitás, soha nem kellene senki más"- ugyan már haver, a következő képkockákon (a refrénnél) 2 csaj is van. Már megdölt a "szoha-szoha nem kell szenki mász". Az éjszakát pedig ott töltené a csajokkal, párdon: csajjal (mert ő szoha-szoha!). 1:06-nél ott a bizonyíték a 2. csajra. 1:17-nél megmutatja magát hogy fest a 3 alapszinben. Csibésztallérosan! Kész káosz a szövege és a klip. 1:33-nál még rá is kacsint arra másik lányra! de persze ő csak a szőke jányt szereti. Ja, ő nem mondta hogy többet egy éjszakánál. Várjunk, akkor az is hülyeség hogy örökre ezen a kótvány szigeten marad! Mert 2 lány / két éjszaka = 2 napot tölt csak itt. Észlény!. A szövegben még ott van hogy "kókuszdióról álmodik, ezt várta már oly nagyon". oké! Átgondolom, mert ez a szám, főleg ezen a fazék hangon ... fel is lép ezzel valahol? Szegény ők! Inkább tényleg, lenne szakács! Több hasznunk lenne vele. Bár ki tudja. Még mindig nem tudom milyen halat keresnek a hígítós vízben?
Nee! micsoda fordulat! A fekete csaj beveszi a buliba a pityergő szőkét is! A végén már így táncolnak, együtt. Azt írták egy cikkben rólla hogy mindig énekes akart lenni és ez az álma valóra vált. A fűrdőkádban biztos jobban ment! Az azonban nagy erény hogy a számait maga írja. Nem sok előadóról lehet ezt mondani.   

Ismertetés:
  • Az énekes 2007-ben tűnt fel a palettán, dance-pop, teen-pop slágereivel. Eredeti nevén Dobrai Zsolt, aki zalai születésű. Zsolt írja a számokat amit aztán klip illetve fellépéseken előad. Virtuálisan erősíti két háttértáncosa is. Néhány cím az R-Stone-repertoárból: Sírnod nem kell már, Enyém lesz a szíved, Veled maradok.
  • Sikerei: Általában próbálnak minden albumból egy két számhoz klipet is fogatni, ami valljuk meg, manapság nem igazán kedvez a pénztárcáknak. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése