Figyeld

A videoklipet is nézd meg, a szöveggel, úgy a tuti!

2011. október 15., szombat

Zlad

 
Elektronik Supersonik
Vélemény
  Moldvánia Fekete hercege megérkezett és beszél a jövőről. Ahol már minden új,... kivéve őt. Sok kis görbe tojása közül, ez ami a legjobban sikerült (ahogy vesszük). Zlad! vagy zseniális, vagy a legnagyobb barom.  Mindenesetre ezzel a számmal szeretett volna Euróviziós Dalfesztivált nyerni. Az ismertetésben kiderült mi lett a sorsa. Ennek fényében itt a csodás klip.
  Jó alapos visszaszámolást vehetünk észre, hagy teljen az idő. Az 1 viszont kimarad! Biztos hiányzott az első óráról, akkor vehette meg a bajuszserkentőjét. Feltekeri a szintetizátorán a hangerőt és már osztja az igét rózsaszín parókás lányának: "Héj bébi felébredtél álmodból, Elérkeztünk a jövőbe, És minden ezzé válik...Elektronikussá, Szuperszonikussá! "- Zlad felébreszti a csajt varázs kezével, aki ziláltan tekinget az égbe jobbra balra. Közben fénysebességgel szelik át a nagy semmit. A bajuszbetyár ezután eljátssza az égi áriát. Háttérben EKG (ékágé) görbéket láthatunk. Az ő oldala kék, a csajé rózsaszín, mintha ez nem lenne elég egyértelmű ki milyen nemű! Itt írok erről a fantasztikus szkafanderekről: Zladénak ilyen orosz kukás fazonja van, rajta stílusosan egy gyatrán kivágott Star Trek bilétával. A leányzónak a ruhája azt hiszem nem ment volna át a NASA tesztjét. Meg kicsit pláza cicásra sikeredett. Na de térjünk vissza. Sok kicsi ő dobol a háttérben, majd elkezdődik az űri utazás:" Héj bébi, kelj útra velem, Nincs sok időnk, A kék farmerem feszes, Mászd meg a szerelem rakétámat, Belső tankomban nincs üzemanyag, csak a szerelem (hűha), Fölöttünk a semmi, De a csillagok felett ... (csaj:) Minden rendszer megszűnt, Készülj a kilövésre: 5431 Kilövés!"- Bakker, egyre jobban idegesít hogy nem bír normálisan számolni. A matektanárja már az "orosz-rulett" módszert fontolgatja. Meg itt van hogy "feszes a kék farmerja". Nem is farmerben van! Még csak nem is kék! Ezután szellemes mondatok jönnek. Azt hiszem ezt nem kell magyaráznom, érti mindenki a Zlad-i gondolatokat. A csaj hangja az elkábítás majd gyors ébresztés miatt robotikássá vált. És nem nagy neki az a szintetizátor? 
  Oké, megtörtént a kilövés. Az énekes továbbra is fura angolsággal magyaráz: "Elrepül a rakéta, Nincs szükség pénzre a zsebemben, Az ajtó zárva, Én helyre teszem, Beteszem vezetékem, Ami csatlakozik az aljzatba!"- a második vesszőig még elmegy a dolog (bár ott sem értem hogy hol a zsebe ruháján, amit emleget). Ami viszont utána jön, ... 1:10-nél teljesen egyértelművé teszi, annak aki kételkedik, szándékát a leányzóval. Elképesztő! Még hajcsáros hangokat is ad ki! és még nem vagyunk sehol. Yamaha reklám után következik a lány, közösen a gigasztárral. Epekedve várom: " Szónikusan, mint a tűz, (Zlad:) Te és én egyre magasabban és magasabban, (csaj:)Vágd el a kommunikációs vezetéket, Nem akadályozhat meg minket csak a defekt."- Ezek a pszichotikus hátterek teljesen tébolyítóak, ráadásul mindig amellett a sárga bolygó mellett mennek el! A szöveg utolsó mondata pedig a gumi szakadására utalna szerintem, ami hát nem lenne túl jó az emberiség számára. A 2033-as Euróvíziós fesztre nézve meg aztán főleg. A sok kis Zlad is kérne helyet ott. A csaj mozgása hívnám még fel a figyelmet. 
  Ismét sok "haházás" után, a hős veszi át a szót: " Hé, szerelemvezér (hú de paraszt), Én akarok lenni a helyi határsértő, Mert én leszállok a legmélyebb hold kráterben, Sokkal erősebb leszek mint Dárt ?Wébör?, Engedelmeskedj az új diktátornak, Önnek a Mars és a Hold vagyok!, Veled gazdagabb vagyok mint az összes ?tsillag?, Készítek neked egy hullócsillagot, Közben játszom neked a kozmikus gitáromon."- Ezt úgy mondja tényleg mint egy diktátor. De itt is a nyelve helyesség érzékelő kiakadna, csak hallgassátok (a kérdőjelesek). Nagyon kemény ez az ember! Az elején a klónjai német nemzet-szocialista intést használják. (Hát milyen ország ez a Moldvánia? Még nem is létezik, de már diktálja a tempót.) Meg ő hatalmasabb mint Dárt Wébör! -Hogy oda ne rohanjak! de ki az a Wébör? mindegy, értem. 
  A Csaj ezután megkér mindenkit hogy kapcsoljuk be öveinket, ők már ott vannak, várnak minket, bíznak benne hogy élvezzük majd, amennyiben szeretjük a hangzavart. Köszi szépen! Zlad pedig nem bírja tovább, újra idepörköl: " Menjünk vissza a Földre, a nagy zuhanás idejére, Örök dicshőjű tengerbe lezuhant űrhajóm, Emberek érkeztek engem felvidítani közelről és távolról, És úsztam, kinyissam az ajtót, hogy kiabáljam: Én vagyok a világ legnagyobb tisztára kész szupersztárja!"- Olyan szépen mondja, ezzel az akcentussal. A "CSír mí" az nagyon tetszik (bár az értelmes). Mögötte ezek a madaras hátterek haláliak. Majd spirálban dobol. Jön újra az Elektronik, szuperszonik szlogen és tényleg kezdem elhinni hogy valami nagynak és világinak vagyok a része. Tovább mondja: " Ami biztos hogy a nap nyugaton kel, Az összes hajónek és tengernek tesztelője én vagyok, Hagy fonja körbe mint gyűrű, Jupiter az ujjadat, Aztán egy illat körül fog járni. Oké, itt legyen vége énekemnek, nincs több zene, Hagy vigyelek vissza az időben, Azt akarom hogy tapasztald meg a NAGY ROBBANÁST!  ...  Éljen soká az űrverseny, Éljen soká Molvania!" - Hú, jól van jól van...nyugi haver. Inkább ne is vigyél vissza. Örültem hogy vége van, de mi ez a nagy robbanás? Figyusz Zlad!: ha felrobbantod a Földet, nem lesz Molvania! Még lehet (ahogy te fogalmazol) "Szpéjszrejsz" sem!! 
  Még jó hogy megállították ezt a tagot a török biztonságiak a reptéren! Elszabadult volna a pokol ha ezt beengedik a fesztiválra. Hát ha ezzel a számmal nem is, de majd legközelebb megpróbálod. ... és tényleg megpróbálta! Megpróbálta!! és ugyan ilyen blőd baromsággal érkezett. Bár annak is van egy bizonyos jelentéstartalma, amit meg kell fontolni, meg ennek is.    
         
Ismertetés
  • Zlatko "Zlad" Vlatcik Moldvániából érkezett (kelet-középeurópátból). Ott hihetetlenül nagy Megasztár, már már gigasztár. Egy igazi talentum hazájában. 
  • Ha elkezdtétek keresni a térképeken ezt a kicsiny országot, akkor pár percet fölöslegesen töltöttetek el az életetekből. Hiszen ez az ország csak fikció, nem létezik. Zlad agyszüleménye. Mondatnánk azt hogy elég a szórakozásból! de itt még nincs vége!! Ugyanis Zlad barátunk sem az akinek mondja magát. A becsületes neve: Santo Cilauro. Bizony, jól megviccelt minket. Azonban az internet rejtélyes világában, megtalálható (a megálmodott) országa honlapja. Gyorsan rá is raboltam, mint horgász a csukára. Írás szerint Németország, Románia, Magyarország, Szlovákia, Moldova között található, ami teljességgel lehetetlen! Nem ez a furaságnak a teteje: mert ráadásul ezek a derék moldvániaiak, olyan nagyon beszédhibások, hogy a logopédus is sírva rohanna haza.(A klipekben rendszerint előtűnik ez a beszédforma) Szintén a honlapról lehet tudni hogy ez azért van, mert nincs fogorvos náluk. Ki gondolta volna?- na de most már haljunk Santo Cilauro művészúrról is. 
  • Santo Cilauro (hogyha ez a sok furaság még nem volt elég) egy Ausztrál...igen! Ausztrál komikus, Melbourne-i születésű (1961). Az ABC helyi tévében volt műsoron sokáig, de zenével is foglalkozott. Társaival zenélt a D-generáció nevű formációban. Már itt kezdete megfertőzni a Zlad vírus. 
  • Elhatalmasodott rajta és megalkotta az Elektronik Supersonik című számot ami nagy siker lett. 2004-ben Euróvíziós dalfesztiválra is nevezett (moldvánia szineiben). Futótűzként terjedt az interneten a szám...De! Letartóztatták a török rendőrök, bizonyos recreational drogok miatt (ezek ilyen "vigyor" tabletták, amelyek a jó közérzetet, jókedvet hivatottak fokozni vagy előidézni). Tehát kitoloncolták az országból. Micsoda pech, vagy mázli, ki tudja. Az tény hogy utánna Zlad mindenkitől elnézést kért. Ehhez képest kampánya lett a Mountain Dew MDX és a Virgin Mobile-nak. Ebbe a fesztiválos kudarcba nem nyugodott bele. Forgolódott az ágyában, szopta az ujját hogy valami gigászi ötlet előpattanyon a fejéből...jelzem: meglett neki! A Címe: I am The Anti-Pope! ami anyit tesz: Én vagyok az antikrisztus! Ez lesz a nagy visszatérés? Ismét jelentkezett az Újrovízióra és mit ad Isten az "Antikriisztusnak"... Egy nagy büdös atyai pofont, ami ismét kivágta a fesztiválról! Ez egy szarkasztikus humorú dal lett volna, ami az "állítólagos hazájában" létező gyerekmese, amivel jelentkezett. Rövid nyilatkozatban közölték vele: Sátánizmusnak nincs helye! Mekkora szívás ez, mi?! Na de semmi baj én várjuk sok szeretettel a visszatérését, hogy egy jót nevethessünk. 
  • ABNORMÁLIS
    NORMÁLIS
  • Ezúton is üzenem: aki még keresi Moldvániát (nem Moldovát, hanem Moldvániát) az kérem járjon be a földrajzórákra! köszönöm.
  •               <=/AMIKOR/=> .     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése