Figyeld

A videoklipet is nézd meg, a szöveggel, úgy a tuti!

2011. augusztus 5., péntek

T99


 
T99 - Anasthasia
Vélemény: Ez a szám a legelképesztőbb zenei attrakciók közé tartozik, amit eddig hallottam. Már maga az együttes neve is árulkodik arról hogy itt valami észbontó történelmi tevékenység bontakozott ki az alkotók pici fejecskéjének agyvelejéből. Azt nem tudom hogy ez e az eredeti klip, de aki ezt végignézi ... gratulálok neki. 
Az elején gyerekzsibongás hallatszik. Mint ha egy óvodában lennénk, ahol az óvónéni cukorkákat dob szét a gyerekek között. Ők meg majd megölik egymást érte. Egy kiáltás hangzik: "Music maistro, please!" - Zenét mester, kérem! 
Ezután olyan zenei őrületet kapunk, ami sokkoló hatással lesz az idegrendszerünkre. Arra hasonlít, mint amikor egy őrültet ültetsz a zongora elé, eközben te keversz alá egy ilyen drogos zenét. Kandzsítva, kilógó nyelvel játszaná ezt el a pianista. Az album címe amire rákerült: Children of Chaos. Káosz Gyermekei. - és ennek a káosznak a gyermeke Anasthasia is. A fiatalokat tuti nem engedném be abba a szórakozóhelybe, ahol ez a szám illetve zene megy. Hogy sikerült ennek a számnak az angol toplistákra felkerülnie? Mintha egy nagyon vad álomban lennénk. Van egy hangszórós emberke aki mindig mond valamit, utána durvul be a zene. Az ismertetésben leírtam hogy Kylie Minogue hangját is keverik a számokhoz. 1)nem adnám ehhez a hangomat? 2) melyik ebből a népszerű énekesnő hangja? 3) Az rendben hogy techno izé, de ez egy zenei trutyiturmix a javából! Én mikor néztem ezt a videót, teljesen beleszédültem. Szerintem közben kétszer meghaltam! 
T99, köszönjük! és ha Belgiumba megyek, inkább a csokijukat eszem!     
Ismertetés:
  • A csapat 1991-ben tűnt fel, ezzel a számával. Az amúgy belga techno együttes, a rave stílus képviselői. Patrick de Mayer-hez köthető a duó megalapítása. Másik tag Olivier Abbeloos. Érdekesség, hogy a hangmintákat: 2 Unlimited és Kylie Minogue-tól is rákeverték műveikre. 
  • Jelentősebb albumok: Children of Chaos 1992-ben debütált, de inkább kislemezeik futottak. Ebből is kettő. 
  • Sikerek: Az a már előbb is említett két kislemez egyike, az Anasthasia volt a sikeresebb: 14. helyet érte el az Uk Singles Chart listán 91 májusában. Nocturne című slágerük is sikerként könyvelhető, ami szintén 91-es. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése