Figyeld

A videoklipet is nézd meg, a szöveggel, úgy a tuti!

2011. augusztus 2., kedd

Masterboy

Masterboy - Anybody

Vélemény: Újra dübörögnek a dobgépek, legalább is itt az oldalon, mert jön Masterboy és csapata. A látványra nem lehet panasz a klipet nézve. Mit alkottak tehát a német diszkó fenegyerekei.
A videó elindul. Halljuk a hölgy hangját, aki kisvártatva meg is jelenik, de hogy?. Egy napraforgóba ágyazva! Már jól kezdődik és nézzétek ezeket a házakat ... mint ha ki lennének égve! Ráadásul mindegyik ugyan úgy néz ki. Mit mondjak erre? Szörnyű! A nő közben osztódással szaporodik és úgy jön, mint aki be akar kapni minket! Az éhes napraforgó ikrek. A szövegben pedig azt mondja ekkor: "Van itt valaki, bárki. Ahol a szerelem van?" - Próbálkozz inkább egy napraforgónál! de ha így keres férfit magának, szóba sem állnak vele. Végre vége ennek a borzadálynak. Ám ők még csak most lendülnek bele. Égig érő épületet látunk, majd behullámzik a képbe, egy kopasz muki. Akinek ilyen varázs izé mozdulatai vannak. Jön a másik is. Na de kérem! - Átlép rajtunk, utána odaguggol. Mint aki ránk akar púzni egyet. Még meg is nézi hogy jól vagyunk e. 0:25-től beindul minden. Kattognak a fogaskerekek. Megtudtuk legalább mi van az épületen belül. Egy óriási erőmű, ahol a csaj mint forgalomirányító mutogat és még mindig azt mondja hogy " hol a szerelem?"! - Talán ki kellene mozdulni arról a pallosról!. Szerintem azért ordít, mert a fogaskerekek különben elnyomnák. Akkor pedig mi van ha a csaj leesik, a fogaskerekek meg bedarálják? Lehet hogy ezért cserélődnek annyira az énekeslányok a Masterboy familiá-ban, mert kolbászként hasznosítják a lányokat, ha leesnek onnan. Mintha megéreztem volna: 0:48-nál hát nem a kolbász-töltelékben tapicskolnak! - és még ott van a nő is napraforgóként. Rájöttem ám hogy a napraforgó mi volt, ez az amikor ledarálása után, szellemként visszatérő alakja, a nőnek. 
Utána kicsit ijesztően benéz a képbe az a kopasz varázsló tanonc és magyaráz. Úgy néz ki mint az utolsó léghajlító, csak annak nyíl van a fején. 0:55-nél pedig jobban megnézve: ugye ott hárman állnak ... de nézzétek meg az egyik ez a kopasz léghajlító ember. Én nem értem. Ebben a klipben mindenki többszörözi magát? Vagy csak én ittam valami túl töményet? 1:09, jön újra a csaj. Itt már zöld színben láthatjuk, hogy miért azt nem tudom. Léghajlító úr pedig próbál fennmaradni, azokon a nem túl valóságos mozgólépcsőkön.1:43-nál mi lenne ez? Oké, ott a már megszokott szürreális háttér, de miért zöld ruhában jön elő a nő. Olyan akár csak egy hernyó! Később ismét jönnek ezek a varázsmozdulatok, meg púzások. 1:59-től figyeljétek a repülőt! - Visszafele megy!! Azt a hétszázát! Utána a daráló-csövet takarító munkás is hozzá szól a témához, örjítő szájmozgásával: "Bum didi bum didi bum didi bum didi bum" Azt is mondja hogy: "Ég a lábad, A tűz eléget. Tedd fel a kezed és tapsolj! Barátom!" - szögezzük le, az én lábam nem ég! A tiéd pedig azért tüzes mert egy óriási darálóban vagy! Miért tapsoljak, meg tegyem fel a kezem? Ez nekem nem annyira öröm mint neked! Lehet hogy neked sem. Mintha úgy érteném a csaj szövegében hogy: "mozogj, mozog ... mozogj fel!" - ezek a hülyék meg lefele mennek mindig a mozgólépcsőn! "and moving on up" - igen, jól értem! Legalább ezt.
Ugyan azok a képek ismétlődnek utána, de még arra rájöttem hogy amin a csaj áll, az mint egy menetes fúrófej, csavarodik lefele. Amikor vége a számnak, leér az a fej és a csaj olyankor kolbász lesz.
A vége pedig a napraforgó ikrekkel zárul. Ezek a németek mit ki nem találnak. Azért remélem nem alkalmazták többet ezt az Animátort! Látszik, nem mester/, csak master(boy).


Ismertetés:
  • 1990-ben alakultak meg. Enrico Zabler, Tommy Schleh két zenei producer által, a németországi Waldorfban. Első kislemeze: a Dance To The Beat volt. Második albumuk: a Masterboy Familia, ami szinte ugyanabban az évben jelent meg mint az első és óriási sikert aratott. Harmadik korongjuk pedig kiérdemelte az Aranylemez díjat, háromszáz-ezer eladott páldánnyal. 1995-ben egészültek ki az énekesnő, Trixi Delgadoval. Akivel leforgatták a Generation Of Love, című albumot. Az énekesnő masterboyban töltött karrierje, tiszavirág életű volt. Mert lecserélték Rocco-ra, aki a Show Me Colours-al lépett be először, mint énekesük. Németországban kelendő volt a kislemez. A német Top40 listán, Chartbreak díjat is elnyert. Majd egy időre leálltak 97-ben. Egy évre rá azonban újrakezdték a zenegyártást. 1999-ben az énekesnőjüknek elege lett a diszkó adta áldásos örömökből, így továbbállt. A ezredfordulón adták ki a Megamix albumot, ami az utolsó nagyobb kiadásuk volt.
  • Sikerek: Top40, Németország (Chartbreak díj).    

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése