Figyeld

A videoklipet is nézd meg, a szöveggel, úgy a tuti!

2011. november 24., csütörtök

Loco Loco

Loco Loco - Mosquito

Vélemény: A zene és a klip, arra próbál bennünket figyelmeztetni: mit ne csináljunk ha moszkitók zavarják meg pihenőidőnket. Persze ez lehet hogy nem így van. Mindjárt kiderül:
  Már a kezdőképen feltűnhet hogy a papucsos fazonnak nincs meg az egyik ujja! Na de jól van, ez még nem a világ vége. Lágy Guantanamera (ami egyébként annyit jelent: Guantanamói parasztlány) dallamok szólnak a tévéből, közben felemel egy képet. Szándékosan nem említettem meg eddig, de vegyük szemügyre. A csaj biztos sokat kondizik, mert olyan mint egy díjbirkózó. A sok hormontablettától szakáll kezdemény is látszódik. Nem csodálkozom hogy iszol haver, ez miatt én is ezt tenném. Majd szövegel nekünk hörögve: " Behűtöm magam otthon, mert meleg van kint. Élvezem a sziesztát az agyam megszűnt félig. Az én álmom egy lány, Aki egy szexi hölgy..."- eddig rendben vagyunk. A manus tök hülye, és nagyon kanos! Felveszi a szambrérót, álmodik: de könyörgöm, ez a szexi szenyoríta? Van egy olyan érzésem hogy onnan nincs messze a Kék Osztriga bár! Meg egyébként kínai a leányzó. Felriad a muksó (már ideje volt ebből a szörnyűségből), lokalizálja a rovarokat, majd velünk is tudatja: "Figyelem! moszkitó veszély!" - de ez csak neked veszély, mert mi a túloldalon vagyunk! Nem gyengén ideges lesz. Ezután rázendül a parazita szonáta: hú de borzalmas! " Én vagyok a moszkitó parazita, Bandita...(és a csávó:) Megöllek!" - ebben a pillanatban felkapja a szúnyogirtót. Aztán ugyan ez csak durvábban: " Érted?! Kinyírlak!" - Nem semmi! Kinek jut ilyen az eszébe hogy erről ír, vagy költ zenét?! Igen, Loco-nak (Őrültnek). Kerneváli hangulat uralkodik a lakásban. Annyi irtót ráfúj a rovarra, az elég lenne egy városnak. A kártevő azonban nem döglik bele. Miért is? hát azért mert ez a félnótás fut vele és az anyag nem a bogárra jut, hanem mindig ő fut bele a permetbe! Jaj de hülye! 
  Jól van, hajsza után itt az ideje (miért is ne) beugrani a tévébe. Ahol már várja a pacsirtája. De NEM! Ő kint marad, csak a szelleme megy be! Annyira kicsinálták a moszkitók hogy megbolondult. "Elég"-mondja. Megfogja a tévéjét és püföli, a fejét is beleveri. Teljes tébolyultságában ismét az ital mámorába vetül bele. Felcsappant egy mochito-t, megeszik egy chilli-t, és ... mi a jó frászkarika: kakil egyet? Mondjuk elég jól bírja, a chilli csípős kijövetelét! Mindenki tudja miről beszélek. 
  Eljött az este. A rovarok már tűkön ülnek hogy lecsapjanak újra, erre az ostobára. Bár az egyiken látszik hogy ő ezt nem akarja és csak a sárgaszem barátja viszi bele a "rosszba". De most mi van? Nem akar enni? Azért bánatos mert nem akar fájdalmat okozni, inkább nem eszik? Ha már puffadást okozna a hülyeség, felrobbanna! Lépjünk. A nyakát vették célba. Az ürge fogadjunk gyakorolta ezt a mozdulatsort. Egyszerre üti a szúnyogot és a lámpáját is, úgy, hogy az véletlenül se essen le. Brávó! Aztán itt ordítva szövegel nekünk. 1:11-től lenyűgöző szúnyogtánc szemtanúi lehetünk. Hú de ocsmány kis vérszopó! 1:20, jó hogy nem kapja el őket, ha mindig ugyan abban a szobában próbálja ezt! Megtesz mindent: Fejszével megy rájuk (oké, kihívni a mentőket), ágyúval (na jó, kényszerzubbony, vinni az ideg gondozóba). Azután megint magát nézi a képernyőn extra közelről. Amúgy nincs is ott a TV-ben, mert kergeti a szunyikat, erre ismét azt látjuk hogy a csaj mellett ugrabugrál! 1:34-nél milyet szökken a lány, asztabetyár! A muksó feldobja ... hol a nőci? kidobta az univerzumba! Vissza jön. A kintit ez még jobban felspannolja. 
  Keresi hol zummögnek a moszkitók. Az ágy alatt vannak, hogyne. Ám nem ott voltak. Az ürge szemében, fülében mindenhol ott voltak és ezért elkezdett zúzni! Felaprította a konyhabútorait. A sütőbe is benéz, ami egyébként be volt zárva! Oda hogy a fenébe mentek volna be? Kérdezem én. "ÁÁ... megvan!" Leakarja csapni egy húsfordítóval, de ezek a rovarok okosak. Sárgaszem ott terem és megvédi haverját. Tomporon böki a kopasz agyvitézt. Majd ez a kis kelekótya is elkezd énekelni, táncolni. Tornacipőben! (Az új szúnyogkollekció megrendelhető). Na végre, lecsapta! Jöhet a kövi. Az már nem kel fel öreg! ... Jaj ne már! Feltámasztotta! Pedig jól lecsapta! Sokkal fürgébb lett mint azelőtt. Elszállnak. ... Csak a TV-t nee! De! Most szerinted ez jó volt komám? Menj azt szedjél hangyát!
  Folytatódik tovább a Karnyevál és kiderül hogy ez az egész csak álom volt. Vagy mégsem? Persze most már leüti a kereplővel játszó vérszopókat. Akkor döbben rá milyen kárt csinált. Ott a polcon egy hegedű lóg?-ez eddig nem volt ott. Még ha ott is lett volna, nem tudom elképzelni hogy játszik rajta ez a Loca. "Játsz már el nekünk egy nótát! (erre ő haragosan toporzékolva...) Kinyírlak! Véged van!" - no, nekem nem kell ez a strapa.        

Ismertetés:
  • Loco Loco - ami annyit tesz őrült őrült. Én is megőrültem amikor alig adott ki valamit a net, erről az együttesről. Képek alapján is rákeresek...hiába! Nagyon titkolják magukat. Rátaláltam a Testület Zenekészítők oldalára, hátha lesz bármi. Találtam, de nagyon keveset. Miszerint az együttes országokban elért sikereit taglalja: Svédország 3. hely, Gold (?), Spanyolban pedig 4. lett. Ez borzasztó, hogy spanyol szavak is fellelhetők a szövegben és megelőzik őket a jégszívű svédek! Jó, hát ezek az északiak mindent csípnek. Voltak ők már Country-sok, Rock-erek, Pop-perek...szóval miegymás. 
  • A képen piás rovarok viszik agybajba, az elmezavarban szenvedő őrültet (Loco). A zöld ruhás egyenes leszármazottja lehet Pán Páternek a híres illuzionistának, aki bebizonyította: tud repülni. A másik meg egy részeg disznó.   

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése